Samenvattingen: Chelsea wint aan de hand van Sterling, Simons scoort zijn eerste

26-08-2023 10:48 Laatste update: 11:01

Chelsea wist vrijdagavond af te rekenen met Luton Town. De Engelse prmovendus werd kansloos gelaten op Stamford Bridge. RB Leipzig kende een lastig begin, maar wist uiteindelijk af te rekenen met VfB Stuttgart. Bekijk hier de samenvattingen van Viaplay.

Chelsea kende een keurige wedstrijd tegen Luton Town. Al na zeventien minuten was Raheem Sterling de gevierde man en in de tweede helft verdubbelde de Engelsman de score. Nicolas Jackson tekende richting het einde van de wedstrijd voor de derde treffer waardoor de drie punten in Londen bleven. Met name de eerste treffer is van grote schoonheid.

Leipzig had het in de eerste helft lastig met Stuttgart. De ploeg van Xavi Simons had kans op kans, maar zag vlak voor de rust de stond op 0-1 komen. Na rust draaide Leipzig het helemaal om en was Simons met twee assists en een doelpunt goud waard.