'Zieke' Balotelli gespot in uitgaansleven: dronken afgevoerd door vriendin

17-09-2022 12:33

Mario Balotelli is nu al in Zwitersland opgevallen met zijn gedrag buiten de lijnen. Het enfant terrible meldde zich ziek bij zijn werkgever FC Sion, maar werd vervolgens doodleuk in het Zwitserse uitgaansleven gespot.

Op Deadline Day rondde Super Mario zijn opvallende overstap naar de subtopper uit het Alpenland af. Afgelopen seizoen was Balotelli nog de grote man bij Adana Demirspor in Turkije en werd hij met negentien goals derde op de topscorerslijst. Door een conflict met trainer Vincenzo Montella mocht de Italiaans international desalniettemin vertrekken.

Zijn voetballende kwaliteiten heeft Balotelli nog niet tentoongespreid. Op beelden die circuleren op het internet is te zien dat de oud-spits van onder meer AC Milan, Internazionale en Manchester City door zijn vrouw moet worden ondersteund na een avondje doorzakken.

In een statement heeft FC Sion inmiddels gereageerd op het voorval. 'FC Sion vernam met verbazing de berichten over Mario Balotelli in Lausanne. Deze week leed hij aan bronchitis en stond hij rechtstreeks onder toezicht van de medische dienst van de club, die hem antibiotica voorschreef. FC Sion betreurt het dat deze video onnodige en onevenredige proporties heeft aangenomen die het imago van onze spits schaden.'

Toch benadrukt de Zwitserse club dat de aanwezigheid van Balotellli zeer op prijs wordt gesteld en dat de club blij is met de prestaties van het team sinds de flamboyante aanvaller in Wallis is neergestreken.