Salah buigt achterstand van Liverpool om en slaat virtueel gat met Arsenal en City

31 maart - 17:05

Liverpool heeft zondag goede zaken gedaan in de strijd om de titel in de Premier League. De club wist met 2-1 te winnen van Brighton & Hove Albion. In de 65ste minuut schoot Mohamed Salah de bevrijdende treffer namens the Reds binnen. Hierdoor gaat Liverpool virtueel aan kop in de Premier League. Achtervolgers Manchester City en Arsenal spelen zondag om 17.30 uur.

Al na twee minuten keek Liverpool tegen een achterstand aan. Danny Welbeck scoorde namens Brighton & Hove Albion en een stunt leek in de maak.

Na de vroege achterstand was het Luis Diaz die de gelijkmaker in het net schoot.

Door de winst van Liverpool staan zij virtueel aan kop in de Premier League. Het gat met Arsenal bedraagt slechts drie punten en met Manchester City vier punten. Manchester City en Arsenal nemen het zondag om 17.30 uur tegen elkaar op in een onderling duel.