FC Barcelona laat geen spaan heel van zeer zwak Atlético Madrid

17 maart - 22:45

FC Barcelona beleefd een zeer makkelijke avond op bezoek bij Atlético Madrid. Fermin López kon geheel vrij de 0-3 binnenkoppen en zo zorgen voor zelfs een grotere marge. Eerder scoorde ook Robert Lewandowski en João Felix al.

Na 38 minuten was het voor het eerst raak voor de bezoekers uit Barcelona. Atlético Madrid won nog na strafschoppen van Inter, maar tegen Barça had de ploeg van Diego Simeone geen mazzel. Huurling Felix opende de score, waarna de thuisploeg achter de feiten aan moest lopen.

Lewandowski scoorde net na rust dus de 0-2, maar toen was Xavi al niet meer langs de lijn te bekennen. Na veel geklaag tijdens de eerste helft kreeg de trainer van FC Barcelona een directe rode kaart en zo kon hij voor de rust al vertrekken.

De 0-1 van Felix.