Gaat Slot PSV - Twente kijken? 'Zal aanstaan, het is een kloteneind rijden'

15 maart - 15:50

Feyenoord-coach Arne Slot zegt totaal niet bezig te zijn met de clash tussen PSV en FC Twente die komende zondag op het programma staat. Het resultaat in Eindhoven kan belangrijk zijn voor de Rotterdammers, die op de tweede plaats tussen die twee ploegen in staan.

Waar Slot komende zondag op hoopt? "Ik hoop dat wij in staat zijn om in Heerenveen te winnen", reageert hij kort, maar duidelijk.

Uiteraard zal de selectie en staf zondag na de eigen wedstrijd ook naar PSV – Twente gaan kijken. "Want we zitten in de bus en het is een kloteneind rijden van Heerenveen naar Rotterdam. Dus die wedstrijd zal wel op staan en daar gaan we wel naar kijken. Maar ik ben totaal niet bezig met die wedstrijd, wetende dat Heerenveen-uit een pittige uitwedstrijd is, één van de negen. En een wedstrijd waarin we heel goed zullen moeten zijn om tot een resultaat te komen. Dus daar zit alle focus op. En als het dan afgelopen is, zien we wel wat het resultaat elders is."

SC Heerenveen – Feyenoord begint zondagmiddag om 14.30 uur in het Abe Lenstra Stadion. VoetbalNieuws.nl zal verslag doen van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde liveblog komt te zijner tijd online.