Nieuws

Waar en hoe laat wordt de Eredivisie-topper PSV - FC Twente uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt de Eredivisie-topper PSV - FC Twente uitgezonden?

15 maart - 15:18

In de jacht op het kampioenschap in de Eredivisie moet PSV komende zondag een nieuwe horde doorstaan. FC Twente komt op bezoek in het Philips Stadion. Waar en hoe laat wordt dit duel uitgezonden? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

PSV heeft momenteel een voorsprong van tien punten op nummer twee Feyenoord. Om die vast te houden, moet er zondag uiteraard gewonnen worden van de nummer drie, het verrassende Twente. De ploeg van trainer Joseph Oosting heeft virtueel een ticket voor de voorrondes van de Champions League in handen en wist dit seizoen al Ajax en Feyenoord te verslaan.

Toch was Twente eerder dit seizoen in eigen huis kansloos tegen PSV. Mede door een vroege rode kaart van Mees Hilgers werd er met 0-3 verloren. Op 17 januari speelden beide ploegen ook tegen elkaar in de KNVB Beker. Toen won PSV eveneens, maar met 3-1 in eigen huis.

PSV – FC Twente begint zondagavond om 20.00 uur in het Philips Stadion. De wedstrijd is vanaf dat tijdstip live te volgen via het open kanaal van ESPN. VoetbalNieuws.nl zal tevens live verslag doen. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!