Bakayoko en Malen lijken op tijd fit te zijn voor Champions League-clash

19 februari - 13:23 Laatste update: 13:23

Donyell Malen en Johan Bakayoko lijken beide te kunnen spelen in de Champions League-clash tussen PSV en Borussia Dortmund. Beide spelers moesten vanaf de zijkant toekijken met een blessure, maar zijn nu op de weg terug. Welke blessures hadden zij? VoetbalNieuws.nl legt het aan je uit.

Blessurenieuws PSV

Noa Lang zal de komende tijd nog wel in de lappenmand zitten, maar toch kon Peter Bosz tijdens zijn persconferentie voor de achtste finales van de Champions League goed nieuws brengen. Bakayoko, die de wedstrijd tegen Heracles Almelo moest missen door ziekte, lijkt te kunnen gaan spelen tegen Borussia Dortmund. Bosz zit sinds de blessure van Lang erg dun in zijn buitenspelers en stelde tegen Heracles Ricardo Pepi op als linksbuiten. Toch lijkt de Belg weer tijdig hersteld te zijn van zijn ziekte en kan hoogstwaarschijnlijk spelen. 'Bakayoko gaat meetrainen. Dan gaan we kijken of hij klaar is om mee te doen tegen Borussia Dortmund', aldus de trainer van de Eindhovenaren op de persconferentie.

Blessurenieuws Borussia Dortmund

Bij de Duitse opponent van PSV was er ook goed nieuws. Donyell Malen reist mee met Die Schwarzgelben richting zijn oude ploeg. Hij kampte al langer met een blessure aan de knie en speelde zijn laatste duel tegen Freiburg aan het begin van februari. In dat Bundesliga duel scoorde de Nederlandse spits twee keer. Afgelopen weekend keerde Malen al terug bij de wedstrijdselectie, maar spelen deed hij niet in het gelijke spel van Dortmund tegen Wolfsburg. Ian Maatsen, de andere oud-PSV'er in de selectie, speelde tegen Die Wölfe wel de volledige negentig minuten. Sébastien Haller en Karim Adeyemi lijken het duel in het miljoenenbal wel te gaan missen.

  • match.tabs.match
  • match.tabs.setup
  • match.tabs.statistics

match.matchDetails


Datum
dinsdag 20 februari 2024
Stadion
Philips Stadion
Aftrap
21:00
Scheidsrechter
Jovanović