'Feyenoord meldt zich bij Spurs: talent Gil staat op de radar in Rotterdam'

9 januari - 15:20 Laatste update: 15:20

Bryan Gil kan rekenen op concrete interesse vanuit Rotterdam. Feyenoord wil de buitenspeler van Tottenham Hotspur graag tot aan het einde van het seizoen huren. Echter zijn de Rotterdammers niet de enige club die lonken naar de diensten van de Spanjaard.

Bryan Gil is een veelzijdige buitenspeler van Tottenham Hotspur. De 22-jarige mag op huurbasis vertrekken uit Engeland een daar heeft Feyenoord wel oren naar, aldus 1908.nl. Volgens het medium hebben de Rotterdammers concrete interesse, maar gaat het een hele strijd worden met andere clubs. Volgens Gianluca Di Marzio moet Feyenoord het uitvechten met onder andere Fiorentina voor de uiteindelijke handtekening.

Vanuit Rotterdam is het bericht ook duidelijk over de haalbaarheid, aldus 1908.nl. "Lastig, maar niet onmogelijk." Gil staat nog tot medio 2026 onder contract bij Tottenham Hotspur. In de zomer van 2022 werd hij voor 25 miljoen euro overgenomen van Sevilla. Die club huurde hem afgelopen seizoen ook voor een halfjaar, maar ook dit seizoen weet de buitenspeler nog niet door te breken in Engeland. Hij speelde mee in acht Premier League wedstrijden en één FA Cup wedstrijd. Scoren deed hij dit seizoen nog niet, maar in de Engelse beker pakte hij wel een gele kaart.