Nieuws

Kramer over oud-ploeggenoot:  'Gaat het zwaar krijgen tegen Sinisterra'

Kramer over oud-ploeggenoot: 'Gaat het zwaar krijgen tegen Sinisterra'

24-05-2022 18:16

Luis Sinisterra mag woensdag verbeten duels gaan uitvechten met Rick Karsdorp. Michiel Kramer, bij Feyenoord ploeggenoot van de huidige AS Roma-back, denkt dat de Nederlander een zware avond tegemoet gaat tegen de Colombiaan.

Met Karsdorp als wingback in een 5-3-2 formatie en Sinisterra als linksbuiten in een 4-3-3 formatie lijken er pittige duels voor de boeg te liggen. "Ook al ben je een goede verdediger, maar op snelheid ben je kansloos", vertelt Kramer bij FC Rijnmond van RTV Rijnmond. "Rick zal ongetwijfeld een zware avond krijgen, maar AS Roma speelt waarschijnlijk met vijf verdedigers. Er is altijd iemand om Sinisterra op te vangen. Karsdorp zal het vooral aanvallend moeten opzoeken.

Toch bewaart de huidige RKC Waalwijk-spits warme gevoelens aan de tijd dat hij samenspeelde met Karsdorp bij de Stadionclub. "Hij had veel flair: binnen als buiten het veld. Hij speelde bij ons gedurfd. Qua voetbal was Karsdorp waanzinnig snel en goed aan de bal." Woensdag maken Feyenoord en AS Roma in Tirana uit wie zich tot de eerste winnaar van de Conference League kroont. De aftrap is om 21.00 uur.