Nieuws

'Ajax wil Brobbey en Timber terugkopen, Gravenberch op weg naar München'

'Ajax wil Brobbey en Timber terugkopen, Gravenberch op weg naar München'

09-05-2022 22:38 Laatste update: 23:05
3

Ajax wil Brian Brobbey en Quinten Timber graag terugkopen, dat meldt Mike Verweij. Daarnaast laat de Ajax-watcher weten dat Ryan Gravenberch op weg is naar Bayern München.

"Ajax maakt werk van Brobbey", vertelt Verweij in de voetbalpodcast van De Telegraaf. "Ze hebben zich gemeld bij Leipzig en willen hem ook volgend seizoen in Amsterdam hebben. Ajax is ook aan het kijken naar Quinten Timber. Er wordt nu in kaart gebracht hoe dat er precies voor staat bij FC Utrecht, de vraagprijs." Volgens Voetbal International zou PSV ook interesse hebben in de twintigjarige middenvelder. "Er is wel redelijk serieuze interesse in Quinten Timber, denk ik. Hij kan nu terug naar Ajax voor een flinke afkoopsom. Ik denk dat hij tussen de vijf en zeven miljoen moet kosten."

Verweij verwacht dat Gravenberch op korte termijn zijn handtekening onder een contract in de Allianz Arena zal zetten. "Ik denk dat het bij Gravenberch heel langzaam de goede kant op kruipt. Bayern wilde niet omhoog gaan met hun aanbod, maar ik begreep dat ze dat toch een beetje hebben gedaan. Er kan ook nog wat gedaan worden met de commissie van het bureau van Mino Raiola. Ik denk dat het uiteindelijk goed komt", aldus de Ajax-watcher.