Bayern loopt tegen eerste nederlaag van seizoen aan door uitblinkende Kostic

03-10-2021 20:23 Laatste update: 20:26

Het Eintracht Frankfurt van Sam Lammers heeft Bayern München in de Allianz Arena haar eerste nederlaag van het seizoen bezorgd. De bezoekers wonnen met 1-2.

Lammers begon op de bank bij Frankfurt en mocht uiteindelijk na 78 minuten nog invallen. Met de Nederlandse spits langs de kant kwam Frankfurt na 29 minuten op achterstand tegen Bayern, nadat Leon Goretzka scoorde.

Enkele minuten later kwam Frankfurt alweer op gelijke hoogte. Voormalig FC Twente-aanvaller Filip Kostic slingerde een corner in de zestien van Bayern, waarna Martin Hinteregger raak kon koppen. De 1-1 stand bleef vervolgens lang op het bord, tot Kostic in de slotfase zelf een goal maakte. De Serviër verschalkte Manuel Neuer in de verre hoek met een droge knal: 1-2.

Die achterstand kwam Bayern niet meer te boven, waardoor de ploeg van Julian Nagelsmann tegen de eerste nederlaag van het seizoen aanloopt. Der Rekordmeister staat echter nog steeds eerste in de Bundesliga. Frankfurt staat nu dertiende.