Nieuws

Go Ahead Eagles hoopt snel op witte rook: 'We zijn in de eindfase beland'

Go Ahead Eagles hoopt snel op witte rook: 'We zijn in de eindfase beland'

26-04-2022 20:23 Laatste update: 20:24

Go Ahead Eagles is druk bezig om een geschikte opvolger te vinden voor Kees van Wonderen. De 53-jarige trainer vertrekt volgend seizoen naar sc Heerenveen en de Deventenaren hopen snel een nieuwe hoofdtrainer te presenteren.

"Sinds Kees zijn aanstaande vertrek bij ons kenbaar heeft gemaakt, hebben we goed de tijd genomen om ons te oriรซnteren", aldus technisch manager Paul Bosvelt. "Een aantal opties voor de functie van hoofdtrainer zijn uiteindelijk, ondanks goede gesprekken, afgevallen door verschillende redenen. Soms besluit je zelf met iemand het traject niet voort te zetten en soms komt er bijvoorbeeld een andere club in de markt voor een trainer die je op het oog hebt."

"We hebben dan ook nooit een termijn gesteld waarop we per se een nieuwe trainer moesten presenteren", vervolgt Bosvelt. Want ook tijdens het proces kunnen er trainers beschikbaar komen. We hopen en denken nu wel in de eindfase van de zoektocht te zijn beland. Zodra de kogel door de kerk is, melden we ons uiteraard weer."

De voormalig speler van onder meer Feyenoord, Heerenveen en Go Ahead Eagles is blij dat de supporters vertrouwen hebben in de club.ย "Zo kom je ook het verst, hebben we allemaal gemerkt de afgelopen jaren: vertrouwen in elkaar, ook als het even tegenzit. Natuurlijk geniet je nu hoe het gaat, maar tegelijkertijd wacht ons volgend jaar weer een mooie uitdaging om handhaving te bewerkstelligen", besluit Bosvelt.