Nieuws

Manchester United-fans 'in de wolken' met Ten Hag-aanstelling: 'Hij is briljant'

Manchester United-fans 'in de wolken' met Ten Hag-aanstelling: 'Hij is briljant'

22-04-2022 11:21

Erik ten Hag werd donderdag aangesteld als manager bij Manchester United. ESPN toog naar de industriestad om de fans naar hun mening te vragen over de aanstelling van de huidige Ajax-trainer.

"Ik twijfel heel erg of hij de tijd krijgt", reageert een fan op leeftijd. "Ik denk dat de fans realistisch zijn en beseffen dat we een matig team hebben. De fans zullen hem in ieder geval meer tijd geven. Maar of de directie en geldschieters dat ook doen, moeten we nog maar zien.

Een andere United-aanhanger geeft aan 'in de wolken' te zijn sinds het nieuws van de aanstelling van Ten Hag hem bereikte. "Ik denk dat hij een briljante trainer is: hij is echt briljant. Een progressieve manager is precies wat de club nodig heeft. Hopelijk wordt het de start van een nieuw tijdperk én hij wordt gerespecteerd.

Twijfels
Toch is er ook een supporter met wat twijfels. "Het is moeilijk om te zeggen hoe hij het gaat doen. De Nederlandse competitie is heel anders dan de Engelse. Hij heeft het goed gedaan met Ajax in de Eredivisie, heeft titels gewonnen en haalde bijna de finale van de Champions League. Hij heeft de ervaring en de kennis om een groot team te leiden", besluit hij.