Nieuws

Romano: Gegarandeerd 17 miljoen en 10 miljoen aan bonussen voor Gravenberch

Romano: "Gegarandeerd 17 miljoen en 10 miljoen aan bonussen voor Gravenberch"

11-04-2022 21:44

Transferexpert Fabrizio Romano weet hoe de vork in de steel zit bij de onderhandelingen tussen Ajax en Bayern München over het duo Noussair Mazraoui en Ryan Gravenberch. Het tweetal zou dicht bij een overgang naar Der Rekordmeister zijn, al is de transfersom voor Gravenberch nog een dingetje.

BILD kwam afgelopen week met de details rondom de dubbeldeal die Bayern wil slaan: 28 miljoen euro plus bonussen voor Gravenberch, die negen miljoen euro per jaar kan gaan opstrijken bij de koploper van de Bundesliga, terwijl Mazraoui voor één miljoen euro minder op de loonlijst zal komen. Deze details zouden volgens De Telegraaf en de delegatie van Gravenberch onjuist zijn.

Volgens Romano is het duo inderdaad op weg naar München, maar is alleen de transfersom voor Gravenberch nog een sta in de weg. "We naderen de laatste fase van de onderhandelingen, maar het is nog niet rond", klinkt het uit de mond van de Italiaan in de Here We Go Podcast. "Het voorstel voor Gravenberch is zeventien miljoen euro gegarandeerd plus tien miljoen euro aan bonussen, Ajax wil een iets hoger gegarandeerd bedrag. We gaan zien wat de komende dagen brengen, maar Gravenberch en Mazraoui zijn heel dichtbij Bayern."