Nieuws

Drommel de schlemiel in knotsgek duel: 'Twee goals zijn mijn fouten'

Drommel de schlemiel in knotsgek duel: 'Twee goals zijn mijn fouten'

02-04-2022 22:39 Laatste update: 22:58

FC Twente leek hard op weg naar een knappe overwinning op PSV, maar de Eindhovenaren bogen een 3-0 achterstand in de slotminuut om tot een 3-3 gelijkspel. PSV-doelman Joël Drommel zag er in het eerste half uur niet goed uit en kreeg drie treffers om de oren. De sluitpost neemt zijn verantwoordelijkheid voor de tegentreffers. 

Na de wedstrijd is Drommel teleurgesteld, laat hij weten aan ESPN. "We begonnen heel slecht, ik vooral. Twee goals zijn mijn fouten. Maar dan is de wedstrijd nog niet afgelopen en ga je met 3-0 de rust in. Soms maak je dit soort wedstrijden mee, terwijl het eigenlijk niet mag gebeuren."

"Ik heb wel een heel andere tweede helft gezien", vervolgt Drommel. "Je hebt hier zo lang gespeeld en dan krijg je twee goals tegen, daar baal je van, maar het kopje moet altijd omhoog. Nu moeten we op naar de volgende wedstrijd."

"Je gaat door naar de Conference League en je doet het redelijk, dus dan komt deze hard aan. Maar we blijven vechten en blijven positief. Er komt zometeen weer een mooie wedstrijd aan (donderdag op bezoek bij Leicester City, red.)."

PSV doet zichzelf met het gelijke spel veel pijn in de strijd om de landstitel, weet ook Drommel. "Het wordt nu allemaal heel belangrijk. Het is zonde dat je hier punten laat liggen. Aan de andere kant, je staat 3-0 achter en je maakt nog 3-3. Dat is het enige positieve wat je kan zeggen vandaag", sluit Drommel af.