Breaking news

'Brouwers verkiest FC Utrecht boven avontuur met Van Wonderen'

'Brouwers verkiest FC Utrecht boven avontuur met Van Wonderen'

23-03-2022 18:05 Laatste update: 18:10

Luuk Brouwers kan zich opmaken voor een transfer naar FC Utrecht, zo meldt Voetbal International. De middenvelder van Go Ahead Eagles staat ook in de belangstelling van SC Heerenveen, waar zijn huidige trainer Kees van Wonderen volgend seizoen voor de groep staat. 

Voor hoe lang Brouwers gaat tekenen in de Domstad is nog niet bekend. De middenvelder uit Helmond heeft genoeg perspectief bij Utrecht, omdat Joris van Overeem, Simon Gustafson en Adam Maher lijken te vertrekken. Hij zal de concurrentiestrijd op het middenveld aan moeten gaan met onder meer Quinten Timber, Sander van der Streek en Bart Ramselaar.

Brouwers is bezig aan een goede reeks bij Go Ahead Eagles. Hij promoveerde in zijn eerste seizoen in Deventer naar de Eredivisie en heeft dit jaar een groot aandeel in de knappe prestaties van de promovendus. Onlangs wisten de Deventenaren regerend landskampioen Ajax nog te verslaan met 2-1, dankzij een assist van Brouwers. De 23-jarige middenvelder kwam dit seizoen al 27 keer in actie voor Go Ahead Eagles, waarin hij achtmaal het net wist te vinden. Met dit doelpuntenaantal is Brouwers samen met Iñigo Córdoba clubtopscorer.