Transfernieuws

'Pogba zet United on-hold en maakt definitieve transferwens bekend'

'Pogba zet United on-hold en maakt definitieve transferwens bekend'

17-03-2022 16:38 Laatste update: 16:44

Paul Pogba heeft aan Manchester United laten weten dat hij pas na dit seizoen gaat nadenken over zijn toekomst. De 29-jarige Fransman wil zijn aflopende verbintenis in ieder geval niet verlengen en zal na het aflopen daarvan beslissen wat zijn vervolgstap gaat zijn, weet The Telegraph.

De contractverlenging van Pogba is al maandenlang prioriteit voor The Red Devils, maar het proces loopt allerminst soepel. United nam Il Polpo in 2016 voor 105 miljoen euro over van Juventus, maar zal hier mogelijk niets van terug gaan zien. Pogba zou zich graag eerst willen focussen op de rest van het seizoen.

De Engelse krant is er niet honderd procent zeker van dat Pogba de club daadwerkelijk gaat verlaten, maar gaat hier wel van uit. Wat wel zeker is, is dat de middenvelder zijn contract zal laten aflopen om daarna pas een keuze te maken.

Mogelijk gaat Pogba beginnen aan een avontuur buiten Engeland. Real Madrid, Paris Saint-Germain en zijn oude club Juventus zouden de complete middenvelder dolgraag aan de selectie toe willen voegen. Een overstap naar Paris Saint-Germain zou betekenen dat Pogba voor het eerst sinds lange tijd in zijn geboorteland gaat spelen.