Nieuws

Update: Feyenoord zonder Slot tegen Partizan door positieve coronatest

Update: Feyenoord zonder Slot tegen Partizan door positieve coronatest

16-03-2022 12:44 Laatste update: 13:39

Arne Slot stond woensdag bij de afsluitende training voorafgaand aan de wedstrijd tegen Partizan Belgrado niet op het veld. RTV Rijnmond weet dat de oefenmeester ziek is. Het is onzeker of de Bergentheimer donderdag op het veld staat wanneer Feyenoord de return in de strijd om de Conference League tegen de Serviërs speelt.

Naast de mogelijke absentie van Slot heeft ook assistent-trainer Marino Pusic klachten. De laatste oefensessie stond onder leiding van Sipke Hulshoff en John de Wolff. Eén van hen zal dan ook de honneurs waarnemen tijdens het persmoment voorafgaand aan de wedstrijd. Zeker is dat Luis Sinisterra eveneens aanschuift. De Colombiaan was uitblinker in de met 2-5 gewonnen heenwedstrijd in Belgrado en maakte een prachtig doelpunt. Die goal werd door de UEFA verkozen tot Doelpunt van de Week.

Voor de rest is Feyenoord op volle oorlogssterkte voor de ontmoeting met de koploper van Servië, op Justin Bijlow na. De doelman staat naar verwachting voor de rest van het seizoen buitenspel met een ernstige voetblessure. De verwachting is dat de Israëlische doelman Ofir Marciano tussen de palen zal staan.

Update: Arne Slot heeft corona, zo bevestigt Feyenoord. Door de besmetting gaat er voor hem sowieso een streep door het Conference League-duel met Partizan Belgrado. Het is nog niet duidelijk of de oefenmeester tijdig hersteld is voor De Klassieker met Ajax. Dat duel staat zondagmiddag op het programma in de Eredivisie. De Stadionclub heeft nog niet laten weten hoe het met Marino Pusic gesteld is.