Nieuws

'Mazraoui heeft aanbod Barça in beraad: ook twee andere topspelers moeten komen'

'Mazraoui heeft aanbod Barça in beraad: ook twee andere topspelers moeten komen'

15-03-2022 10:51 Laatste update: 11:36

FC Barcelona is nu écht werk aan het maken van de komst van Andreas Christensen, Franck Kessié en Nouassir Mazraoui volgens Mundo Deportivo. De Spaanse krant weet dat de komst van het drietal binnen afzienbare tijd moet worden afgerond.

De interesse van de Blaugranas in de spelers is inmiddels een publiek geheim. Volgens het dagblad zet Barça nu alles op alles om de komst van de internationale topspelers 'te versnellen'. Volgens Gerard Romero, een goed ingelichte Barcelona-watcher, wordt de komst van Kessié als eerste afgerond.

Eerder meldden diverse Spaanse media al dat de komst van Christensen reeds beklonken was. De Deense mandekker van Chelsea zou zijn jawoord al gegeven hebben aan een zomerse transfer naar Catalonië. Ajax-rechtsback Mazraoui zou eveneens een aanbod ontvangen hebben. Naar verluidt kan de Marokkaans international een bedrag van vijf miljoen euro per jaar gaan verdienen.

De drie spelers hebben één ding gemeen: ze beschikken allen over een aflopend contract, waardoor het hen vrij staat een voorcontract bij een andere club te tekenen. In de winterse transperiode toonde het noodlijdende Barcelona zich bijzonder slagvaardig. Onder meer Adama Traoré, Pierre-Emmerick Aubameyang, Dani Alves en Ferran Torres maakte de gang naar de Spaanse kuststad.