Nieuws

Wolves-trainer Lage haalt hard uit naar Hoever: 'Stel kinderen in ons elftal'

Wolves-trainer Lage haalt hard uit naar Hoever: 'Stel kinderen in ons elftal'

05-03-2022 21:06 Laatste update: 23:24

Bruno Lage is niet te spreken over de werkethiek van sommige jonge spelers van Wolverhampton Wanderers. De manager van de Wolves zag zijn ploeg in eigen huis onderuitgaan tegen Crystal Palace en nam na afloop geen blad voor de mond. Vooral Ki-Jana Hoever, die met een blessure uitviel, moest het ontgelden. 

In het persmoment na afloop van het duel haalt Lage hard uit naar zijn spelers. "Ik heb te veel kinderen in mijn elftal die niet op de juiste manier te werk gaan. En wanneer ze dan in het team komen, gebeuren er dit soort dingen. Blessures kunnen gebeuren, maar deze vond plaats omdat hij (Hoever, red.) niet goed voorbereid was. Ik verdoe mijn tijd niet met mensen die niet hard werken", haalt Lage uit naar Hoever. 

De Nederlander begon voor de vierde keer in de basis bij de Wolves, maar moest na 25 minuten het veld verlaten door een hamstringblessure. Lage is niet onder de indruk van Hoever. "Ik zie mannen van 35 jaar oud die niet spelen zoals João Moutinho. Zelfs zij springen de lucht in om een bal te winnen met het idee: 'Hey, kijk naar mij, ik ben hier.'"

Wolverhampton Wanderers maakte geen moment aanspraak op een resultaat tegen Crystal Palace. Jean-Philippe Mateta en Wilfried Zaha zorgde voor de doelpunten voor de Londense club.