Wedstrijdverslag

Atlético Madrid wint eenvoudig van middenmoter in roerige periode

Atlético Madrid wint eenvoudig van middenmoter in roerige periode

19-02-2022 19:42 Laatste update: 22:31

Atlético Madrid heeft in de Primera División gewonnen van Osasuna. De ploeg van Diego Simeone trok zaterdag met een 3-0 overwinning overduidelijk aan het langste eind.

Het vorige competitieduel verloor Atlético nog beschamend met 0-1 van hekkensluiter Levante. Diego Simeone zou zelfs dicht bij een ontslag zijn geweest.

De Portugees João Félix zorgde snel voor de eerste treffer. Na een uur verdubbelde Atlético de voorsprong. Luis Suárez schoot de bal vanaf ruim dertig meter op een prachtige manier in het doel. Ángel Correa scoorde een minuut voor het laaste fluitsignaal de beslissende 0-3.

Door de overwinning doet de tweede ploeg uit Madrid goede zaken in de strijd om een rechtstreeks Champions League ticket. De ploeg staat vierde met drie punten voorsprong op nummer vijf Barcalona. In Spanje gaan de eerste vier ploegen op de ranglijst rechstreeks naar het miljoenenbal.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!