Erik ten Hag furieus over scheidsrechters optreden tegen FC Kopenhagen

Ten Hag furieus over scheidsrechters optreden: 'Hiervoor is voetbal niet bedoeld'

9 november 2023 om 09:20

Erik ten Hag was niet te spreken over de scheidsrechter in het verloren duel met FC Kopenhagen. De Nederlander was woest op de persconferentie na aloop over verschillende beslissingen. Manchester United staat laatste in poule A.

"De rode kaart veranderde alles", zei de 53-jarige oefenmeester. "We kregen twee doelpunten om de oren die nooit hadden mogen tellen. Het eerste doelpunt was buitenspel, de penalty was erg discutabel. De rode kaart was ook al zo wreed. Ik ben erg teleurgesteld over zulke beslissingen. Hiervoor is voetbal niet bedoeld, dit heeft niets met voetbal te maken."

Bij TNT Sports liep Ten Hag ook helemaal leeg na een vraag over de arbitrage. "Heb je een uur? We speelden goed, tot de rode kaart. Dat veranderde gewoon alles, het werd een heel andere wedstrijd. Dit overkomt ons niet alleen vanavond, we hebben dit seizoen vaker met vreemde beslissingen tegen ons te maken gehad. Hopelijk valt het kwartje een keer onze kant op, het seizoen is lang."

Komende zaterdag wacht voor Manchester United een nieuwe krachtmeting. Dan nenen Erik ten Hag en zijn manschappen het op tegen Luton Town.