Nieuws

Ten Hag furieus over scheidsrechters optreden: 'Hiervoor is voetbal niet bedoeld'

Ten Hag furieus over scheidsrechters optreden: 'Hiervoor is voetbal niet bedoeld'

09-11-2023 09:20

Erik ten Hag was niet te spreken over de scheidsrechter in het verloren duel met FC Kopenhagen. De Nederlander was woest op de persconferentie na aloop over verschillende beslissingen. Manchester United staat laatste in poule A.

"De rode kaart veranderde alles", zei de 53-jarige oefenmeester. "We kregen twee doelpunten om de oren die nooit hadden mogen tellen. Het eerste doelpunt was buitenspel, de penalty was erg discutabel. De rode kaart was ook al zo wreed. Ik ben erg teleurgesteld over zulke beslissingen. Hiervoor is voetbal niet bedoeld, dit heeft niets met voetbal te maken."

Bij TNT Sports liep Ten Hag ook helemaal leeg na een vraag over de arbitrage. "Heb je een uur? We speelden goed, tot de rode kaart. Dat veranderde gewoon alles, het werd een heel andere wedstrijd. Dit overkomt ons niet alleen vanavond, we hebben dit seizoen vaker met vreemde beslissingen tegen ons te maken gehad. Hopelijk valt het kwartje een keer onze kant op, het seizoen is lang."

Komende zaterdag wacht voor Manchester United een nieuwe krachtmeting. Dan nenen Erik ten Hag en zijn manschappen het op tegen Luton Town. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!