Nieuws

Real Madrid spreekt geruchten over Mbappé in officieel statement tegen

Real Madrid spreekt geruchten over Mbappé in officieel statement tegen

04-11-2023 16:57

Real Madrid heeft in officieel statement gereageerd op de geruchten over onderhandelingen over Kylian Mbappé. Het lijkt het zoveelste hoofdstuk in de al langer durende transfersaga rond De Koninklijken en Mbappé te zijn.

'Met het oog op de informatie die onlangs is gepubliceerd door verschillende media, waarin wordt gespeculeerd over vermeende onderhandelingen tussen de speler Kylian Mbappé en onze club, wil Real Madrid C. F. verklaren dat deze informatie categorisch onjuist is' begint het statement. 'En dat er geen dergelijke onderhandelingen hebben plaatsgevonden met een speler die behoort tot PSG.'

Al seizoenenlang gaan er geruchten over een transfer van Mbappé naar Real Madrid, die telkens sterker en sterker lijken te worden. Nu lijkt er dan eindelijk duidelijkheid te zijn over een mogelijke overstap van de Franse superster naar Madrid. Komende zomer loopt het contract van Mbappé bij Paris Saint-Germain ten einde, waardoor de aanvaller wederom zijn toekomst kan bepalen. Zelf heeft de Fransman nog de optie om zijn aflopende contract met een jaar te verlengen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!