Transfernieuws

Ancelotti zet streep door snelle komst Mbappé: 'De selectie staat nu vast'

Ancelotti zet streep door snelle komst Mbappé: 'De selectie staat nu vast'

24 augustus - 13:14

Kylian Mbappé vertrekt deze zomer niet naar Real Madrid, meldt trainer Carlo Ancelotti. De transfersoap rondom de Franse sterspeler lijkt daarmee met een sisser af te lopen.

De afgelopen maanden is er veel te doen geweest om Mbappé: de spits werd ervan verdacht een voorakkoord te hebben gesloten met Real Madrid en weigerde bij te tekenen bij Paris Saint-Germain. De Franse club besloot vervolgens de speler buiten de selectie te houden en niet mee te nemen op de voorbereidingstour. Inmiddels hebben club en speler het akkefietje bijgelegd en heeft men in Parijs zelfs de hoop dat Mbappé bij zal tekenen bij de club.

Het contract van Mbappé loopt door tot 2024 en daarom kan de goaltjesdief nog altijd zijn contract uitzitten en transfervrij naar Madrid vertrekken in het seizoen 2024-2025. De afgelopen weken ging ook het gerucht rond dat Mbappé deze zomer al de stap zou zetten naar Spanje, maar dat lijkt inmiddels niet te kloppen. "Het is klaar", zegt Ancelotti. "Ik zal alle nieuwe geruchten van tafel vegen, er komen deze zomers geen spelers meer bij. De selectie staat vast."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s