Nieuws

PSV reist zonder Lang naar 'oude bekende': 'Traint nog niet met de groep'

PSV reist zonder Lang naar 'oude bekende': 'Traint nog niet met de groep'

03-11-2023 13:30 Laatste update: 13:32

PSV vertrekt zaterdag zonder Noa Lang richting Almelo voor de wedstrijd tegen Heracles. Dat laat hoofdtrainer Peter Bosz vrijdagmiddag weten op de persconferentie in aanloop naar het duel. 

Lang ligt er al bijna een maand uit vanwege hamstringklachten. De vleugelflitser van de Eindhovenaren moest daardoor de topper met Ajax van afgelopen zondag laten schieten en een snelle terugkeer lijkt nog niet aan de orde. "Noa Lang traint voor zichzelf, maar nog niet met de groep", geeft Bosz aan. De vraag is hoe erg PSV Lang zal missen. Zijn vervanger, Hirving Lozano, maakte namelijk een hattrick tegen Ajax. 
 
Naast Lang keren ook andere geblesseerden nog niet terug voor het duel met Heracles. "Armando Obispo en Mauro Junior zijn er nog niet bij, Armel Bella-Kotchap is geopereerd en ligt er een tijdje uit", aldus Bosz. Olivier Boscagli staat vermoedelijk wel aan de aftrap. De Franse centrumverdediger weigerde vorig seizoen op kunstgras te spelen vanwege zijn kruisbandblessure, maar durft het nu wel aan. 
 
PSV is de foutloze koploper van de Eredivisie met dertig punten uit de eerste tien duels. Het treffen tussen Heracles en PSV begint zaterdagmiddag om 16.30 uur in het Erve Asito Stadion. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!