Nieuws

Real bevestigt: landgenoot gaat Vinícius achterna en verlengt contract

Real bevestigt: landgenoot gaat Vinícius achterna en verlengt contract

02-11-2023 13:48 Laatste update: 13:49

Rodrygo Silva Goes heeft zijn contract bij Real Madrid verlengd. De Braziliaan volgt daarmee het voorbeeld van zijn landgenoot Vinicius Jr. op. Laatstgenoemde tekende deze week ook voor een langere verbintenis.

Dinsdag kwam Madrid met het nieuws dat Vinicius zijn contract had verlengd tot de zomer van 2027. Fabrizio Romano brengt nog meer goed nieuws voor de supporters van de club door te melden dat Rodrygo zijn landgenoot achterna gaat. De Italiaan meldt dat de Braziliaanse aanvaller zijn contract zelfs tot de zomer van 2028 gaat verlengen. Real Madrid heeft dat ondertussen bevestigd.

Volgens Real is Rodrygo van groot belang voor de toekomst van de club. Naast een verlenging van enkele jaren komt er naar verluidt ook een afkoopclausule van één miljard euro in zijn contract te staan. In veertien wedstrijden wist de aanvaller dit seizoen tweemaal te scoren.  

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!