Nieuws

Messi ziet tegenstanders Haaland en Mbappé de Ballon d'Or ook ooit winnen

Messi ziet tegenstanders Haaland en Mbappé de Ballon d'Or ook ooit winnen

30-10-2023 23:04 Laatste update: 23:20

Lionel Messi sleepte maandagavond zijn achtste Ballon d’Or binnen. Tijdens zijn speech ging de 36-jarige Argentijn in op de toekomst van het voetbal en gaf complimenten aan zijn tegenstanders in de race om de Gouden Bal.

Messi begon zijn speech met het bedanken van de personen die hebben geholpen bij het winnen van zijn achste Ballon d'Or. De Argentijn noemde het een cadeau voor de gehele selectie van selectie van zijn land en alle Argentijnen. Daarnaast had Messi een woordje over voor zijn tegenstanders in de race om de Gouden Bal. "Daarnaast wil ik mijn ploeggenoten bij Paris Saint-Germain, waaronder Kylian, bedanken", vervolgt de Argentijn, die boven zijn oude ploeggenoot Mbappé en Manchester City-spits Erling Haaland eindigde. "Ik wil Haaland en Mbappé ook niet vergeten. Zij hebben ook een geweldig jaar gehad. Ik twijfel er dan niet aan dat zij er in de komende jaren ook eens vandoor gaan met deze prijs", meent Messi.

Met zijn achtste Ballon d’Or laat Messi een nog groter gat met zijn eeuwige rivaal Cristiano Ronaldo, die op vijf titels staat, achter.