Transfernieuws

'Mandava verlaat Lille en gaat aan de slag in Madrid, Slimani naar Sporting'

'Mandava verlaat Lille en gaat aan de slag in Madrid, Slimani naar Sporting'

31-01-2022 23:27 Laatste update: 01-02-2022 16:51

Reinildo Mandava maakt de overstap naar Atlético Madrid. De 28-jarige speler kan elke positie op de linkerkant bespelen en komt over van LOSC Lille. Islam Slimani vertrekt naar Sporting Portugal. Hij komt transfervrij over van Olympique Lyon. 

Met die twee berichten pakt Fabrizio Romano uit op Deadline Day. Mandava zet zijn handtekening tot 2025 bij de nummer vier van Spanje. De speler uit Mozambique speelde dit seizoen achttien wedstrijden in de Ligue 1, waarin hij één keer wist te scoren. 

Slimani vertrekt van Olympique Lyon en gaat zich melden bij Sporting Portugal. De inmiddels 33-jarige Algerijn kwam in 2021 transfervrij over van Leicester City en maakte in de Ligue 1 een goede indruk. Dit seizoen wist hij in de Europa League drie keer te scoren in vier optredens. In de Ligue 1 gaf hij één assist en maakte hij een treffer in twaalf wedstrijden. Hij heeft een contract voor één jaar getekend bij de Portugezen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!