Nieuws

Heracles heeft beet in zoektocht naar vervanger van Vloet: Duitser aangetrokken

Heracles heeft beet in zoektocht naar vervanger van Vloet: Duitser aangetrokken

31-01-2022 16:12 Laatste update: 02-02-2022 09:53

Anas Ouahim heeft een contract ondertekend bij Heracles Almelo. De 24-jarige Duitser tekent een contract voor de duur van 2,5 jaar, met een optie voor een extra seizoen. De aanvallende middenvelder wordt overgenomen van Tweede Bundesliga-club SV Sandhausen.

Via de officiële kanalen is de transfer bevestigd. "Met name in zijn tijd bij VfL Osnabrück heeft onze scouting Anas intensief gevolgd en is hij vaak positief opgevallen", reageert technisch directeur Tim Gilissen. "Daarna heeft hij nog de stap gemaakt naar de Tweede Bundesliga. Hij kwam nu vrij en gezien de ontwikkelingen aan onze kant was dit het moment om hem aan te trekken."

"Heracles Almelo is een club waar ik de volgende stappen in mijn carrière kan zetten", vertelt hij. "Ik heb niet voor niets voor een langere verbintenis gekozen. Ik denk echt dat er hier iets moois kan ontstaan."

De enkelvoudig international van Jong Marokko kwam op het tweede niveau van Duitsland tot 41 wedstrijden waarin hij drie keer scoorde. "Met mijn individuele kwaliteiten wil ik een bijdrage aan de doelstellingen van het team leveren. Het is aan de trainer of ik in de basis kom te staan, maar dat is absoluut mijn eigen doel", besluit hij.