Nieuws

Update: Hazard keert terug in België na mislukte huurperiode bij PSV

Update: Hazard keert terug in België na mislukte huurperiode bij PSV

06-09-2023 09:17 Laatste update: 07-09-2023 06:49
1

Anderlecht zet in op een terugkeer van Rode Duivel Thorgan Hazard naar België. De flankspeler van Borussia Dortmund staat open voor een overstap naar paars-wit, zo meldt het Nieuwsblad.

Er is nog niets getekend, maar Anderlecht heeft de intenties van Hazard gepolst. Daaruit bleek dat de Belgische international een transfer ziet zitten. Paars-wit is bereid om Hazard een vierjarig contract aan te bieden met mooie prestatiegerichte bonussen.

Het dossier is echter nog niet rond. De familie Hazard bekijkt de zetten van Anderlecht en of er een deal met Dortmund mogelijk is. De Duitsers willen meer dan 5 miljoen euro voor de Belg, maar dat wil RSCA niet betalen gezien zijn aflopende contract.

Het belooft nog een moeilijk dossier te worden voor Anderlecht, maar de interesse is er zeker. Thorgan Hazard staat open voor een terugkeer naar zijn thuisland. De Rode Duivel kan een mooie aanwinst zijn voor de recordkampioen van België.

Update: RSC Anderlecht heeft de komst van Thorgan Hazard bevestigd. De Belg maakt voor ongeveer vier miljoen euro de overstap van Borussia Dortmund. Hazard speelde het afgelopen halfjaar op huurbasis bij PSV en begon sterk, maar raakte geblesseerd.