Nieuws

Lukkien grijpt in bij Groningen: duo 'schendt afspraken' en is uit selectie gezet

Lukkien grijpt in bij Groningen: duo 'schendt afspraken' en is uit selectie gezet

29-08-2023 18:41

Dick Lukkien heeft met Tomas Suslov en Liam van Gelderen twee spelers van FC Groningen uit de selectie gezet, meldt RTV Noord. Het tweetal blijft voor onbepaalde tijd buiten de hoofdmacht van de Trots van het Noorden.  

Suslov en Van Gelderen hebben volgens Lukkien 'bepaalde afspraken' geschonden. "Over de inhoud wil ik verder niks kwijt, maar afspraken moeten worden nagekomen, niks meer en niks minder. We zijn met iets bezig als team en je moet elkaar kunnen vertrouwen", aldus de oefenmeester tegenover RTV Noord.

Met name het uitzetten van Suslov is opmerkelijk te noemen. De Slowaak werd afgelopen zomer al eens uit de selectie gezet, nadat hij zich op het trainingskamp niet aan de regels had gehouden. Een goed gesprek met Lukkien was vervolgens genoeg om de middenvelder weer te verwelkomen.

Het gaat Groningen in ieder geval nog niet voor de wind in de Keuken Kampioen Divisie. Na drie wedstrijden staat de teller op vier punten voor de Noorderlingen. Afgelopen zondag werd er nog met 0-0 gelijkgespeeld tegen Willem II.