Nieuws

Feyenoord-aanwinst vol bravoure: 'Geloof wedstrijden te gaan winnen voor dit team'

Feyenoord-aanwinst vol bravoure: 'Geloof wedstrijden te gaan winnen voor dit team'

29-08-2023 16:49

Aan zelfvertrouwen geen gebrek bij Ondřej Lingr. De aanwinst van Feyenoord vertelde tijdens zijn perspresentatie dat hij haast zeker weet dat hij wedstrijden gaat winnen voor zijn nieuwe club.

Afgelopen week maakte Feyenoord de transfer van Lingr rond. De aanvallende middenvelder wordt voor één seizoen gehuurd van Slavia Praag en daar is de speler zelf vooral ook erg blij mee, zo vertelde hij al in de nodige video’s en was ook te zien tijdens zijn kleine entree in De Kuip afgelopen zondag.

"De afgelopen dagen waren voor mij een rollercoaster. Vooral zondag was kippenvel, toen ik het veld op kwam. Dat smaakt naar meer", begint Lingr, die een goede eerste indruk van de club heeft gekregen. "De stijl leek op die van Slavia, maar nu ik hier binnenkom merk ik wel veel veranderingen. Hier wordt veel meer op detailniveau gewerkt. Het medische team, de begeleiding: het is net allemaal een stapje professioneler", klinkt het.

"Ik geloof, maar wil bijna met zekerheid zeggen, dat ik wedstrijden ga winnen voor dit team", vervolgt de met bravoure sprekende Tsjech, die nog last heeft van een lichte blessure. "Ik had wat last van m'n hamstring, maar heb vandaag gewoon met het team meegetraind. Ik ben er klaar voor", besluit hij.