Nieuws

Zo presteerde Rangers in de laatste wedstrijd vóór het cruciale treffen met PSV

Zo presteerde Rangers in de laatste wedstrijd vóór het cruciale treffen met PSV

30-08-2023 10:30 Laatste update: 11:51

Woensdag staat het cruciale duel tussen PSV en Rangers FC op de rol. De Eindhovenaren kwamen afgelopen weekend niet in actie, maar de Schotten wel. Hoe presteerde Rangers eigenlijk en in welke formatie speelden ze? VoetbalNieuws zoekt het voor je uit.

Ross County aan de zegekar gebonden

Helaas voor PSV werkte Rangers afgelopen zaterdag een goede generale af tegen Ross County. The Gers wisten hun tegenstander met 0-2 op de knieën te krijgen. Het verschil werd al in de eerste helft gemaakt door doelpunten van Kemar Roofe en James Tavernier. Met name het doelpunt van de aanvoerder mocht er zijn.

De opstelling

Bij Rangers nam voormalig Eredivisie-spits Danilo weer plaats op de bank, maar voor Sam Lammers was er wel plaats in de basisopstelling. De Schotten speelden in een soort 4-3-1-2 opstelling, met Lammers op 'tien' en Cyriel Dessers en Kemar Roofe voorin. Bij de eerste elf was dus geen plaats voor Abdallah Sima en Rabbi Matondo, de twee aanvallers die tot scoren kwamen op Ibrox tegen PSV.

De opstelling van Rangers: Butland; Tavernier, Goldson, Souttar, Barisic; Raskin (Jack), Lundstram, Cantwell (Lawrence), Lammers (Matondo), Dessers (Danilo) en Roofe (Sima).