Breaking news

'Almada te duur voor Ajax dat definitief doorschakelt naar goedkoper alternatief'

'Almada te duur voor Ajax dat definitief doorschakelt naar goedkoper alternatief'

28-08-2023 07:43 Laatste update: 09:16
1

Thiago Almada wordt niet de volgende grote aankoop van Ajax, meldt De Telegraaf. De krant verwacht dat de Argentijn te duur is waardoor de Amsterdammers direct doorschakelen.

Ajax had zich het liefst versterkt met Almada. Zowel Sven Mislintat als de scouting zouden groot voorstander zijn van de Argentijn, maar de speler wordt te duur bevonden. De raad van commissarissen ziet niets in een bedrag van meer dan twintig miljoen euro waardoor Mislintat gedwongen wordt om door te schakelen.

Georges Mikautadze werd al het goedkopere alternatief genoemd en Mislintat was afgelopen zondag met zijn zaakwaarnemer bij de Formule 1 race op Zandvoort. Voetbal International meldde eerder al dat de topscorer van de Ligue 2 van afgelopen jaar zelf erg graag naar Ajax gaat en dat de Amsterdammers op pole position liggen. Een transfersom zal tussen de tien en vijftien miljoen euro liggen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!