Tadic mist Ajax: 'De club blijft altijd onderdeel van mij, overal waar ik ga'

Tadic mist Ajax: 'De club blijft altijd onderdeel van mij, overal waar ik ga'
25 augustus om 06:55

Dusan Tadic draagt zijn oude club Ajax nog altijd een warm hart toe. Dat gaf de Serviër aan na afloop van de 5-1 gewonnen wedstrijd tegen FC Twente in de Conference League-kwalificatie met zijn Fenerbahçe. De oud-aanvoerder van de Amsterdammers gaf aan dat hij zijn vorige club mist en benadrukte dat Ajax altijd een speciaal plekje in zijn hart zal behouden.

"Natuurlijk mis ik Ajax. Ajax is onderdeel van mij en zal dat altijd blijven. De club zal altijd in mijn hart blijven", aldus Tadic voor de camera van Veronica. De routinier koos ervoor om bij Ajax te vertrekken, omdat hij het niet eens was met het huidige transferbeleid. Toch volgt hij zijn oude club nog op de voet.

Tadic is blij dat Ajax met 1-4 won bij Ludogorets in de Europa League-kwalificatie. "Ludogorets is niet van het niveau van Ajax. Natuurlijk moeten ze winnen en daar ben ik erg blij mee." De Serviër heeft er vertrouwen in dat Ajax over enige tijd weer een topclub in Europa zal zijn. "Ze hebben tijd nodig om iets nieuws te ontwikkelen. Ik hoop dat ze het goed gaan doen, ik kruis mijn vingers en moedig ze aan."

Ondanks zijn vertrek bij de club zal de aanvaller Ajax altijd een warm hart toedragen. "Overal waar ik ga, zal ik mijn Ajax-speelstijl en filosofie met me meenemen. Ajax blijft altijd speciaal", besloot de aanvaller.