Reactie

Ook Kudus zelf windt er geen doekjes om: 'Denk dat dit de laatste voor Ajax was'

Ook Kudus zelf windt er geen doekjes om: 'Denk dat dit de laatste voor Ajax was'

24-08-2023 22:58

Mohammed Kudus denkt dat hij zijn laatste wedstrijd voor Ajax heeft gespeeld. De speler zelf komt nu ook met deze teksten, in navolging van het Algemeen Dagblad en zijn trainer Maurice Steijn.

De laatste weken onderhandelde Ajax stevig met West Ham United, maar die onderhandelingen lijken langzaam tot een eind te komen. De Amsterdammers gaan naar verluidt een bedrag van om en nabij de 45 miljoen euro vangen voor de Ghanees, die donderdagavond zijn klasse liet zien door een hattrick te maken tegen Ludogorets (1-4).

"Ik denk dat dit mijn laatste wedstrijd voor Ajax was", begon Kudus voor de camera’s van RTL. "Ik denk dat er de komende dagen wel meer duidelijk wordt. Maar daar heb ik geen controle over. De gesprekken (met West Ham United, red.) gaan door en we kijken of er een akkoord komt. Dat is niet mijn job. Ik moet mijn werk op het veld doen."

"Ik vond het niet moeilijk om ondanks alle transferperikelen te spelen", vervolgt de man van de wedstrijd, die alvast rustig van de Premier League mag dromen. "Ik leef in het heden. Of West Ham United een mooie club is? Ja. Hoezeer ik Ajax ga missen? Dat zeg ik als er een akkoord is", besluit hij.