Transfernieuws

'United bereikt mondeling akkoord met Ajax-target: Benfica moet keuze maken'

'United bereikt mondeling akkoord met Ajax-target: Benfica moet keuze maken'

24 augustus - 13:24

Manchester United is dicht bij de komst van Oddiseas Vlachodimos. De Griekse doelman lijkt voor een vertrek te staan bij Benfica en The Red Devils hebben inmiddels ook al een mondeling akkoord bereikt met de sluitpost.

De Duitse tak van Sky Sports begrijpt dat United een bod van vijftien miljoen euro heeft neergelegd voor de doelman. Ajax was vorig seizoen al geïnteresseerd in de keeper, maar destijds verlengde de speler zijn contract bij Benfica tot 2027. Inmiddels zou de doelman echter niet meer door één deur kunnen met trainer Roger Schmidt en staat zijn verblijf in Portugal op de tocht. United is ook nog geïnteresseerd in Altay Bayindir van Fenerbahçe.

United hoopt toe te slaan en wil de doelman tot 2028 vastleggen om de concurrentiestrijd met Andre Onana aan te gaan. Ajax werd de afgelopen weken opnieuw in verband gebracht met Vlachodimos vanwege de situatie rondom Gerónimo Rulli. De Argentijn zou terug willen keren naar Spanje én werd bekeken door Bayern München, maar in het begin van het seizoen raakte de doelman zwaar geblesseerd. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s