Transfernieuws

Volgende trainingsrel in aantocht: Pavard meldt zich ziek bij Bayern München

Volgende trainingsrel in aantocht: Pavard meldt zich ziek bij Bayern München

23 augustus - 15:43 Laatste update: 16:48

Benjamin Pavard lijkt op weg naar de uitgang bij Bayern München. De verdediger heeft zich op een opvallend moment ziek gemeld voor de training van Der Rekordmeister, net nu hij op het punt staat om een transfer naar Internazionale te maken.

Het is geen geheim dat Inter aan de haal wil gaan met Pavard. De Italianen zouden zelfs al een akkoord hebben bereikt met de voormalig wereldkampioen én Bayern, maar de speler mag naar verluidt pas vertrekken wanneer de club een vervanger heeft binnen gehaald. De plannen van de Franse verdediger zijn in ieder geval duidelijk: hij wil naar de Italiaanse hoofdstad en dat hij zich nu ziek heeft gemeld is ronduit verdacht.

Momenteel staan er drie spelers op de radar om Pavard op te volgen bij Bayern. Daar is Lutsharel Geertruida er één van. De verdediger van Feyenoord zag onlangs nog een transfer naar RB Leipzig afketsen, maar vertrekt mogelijk alsnog naar de Bundesliga. Ook Armel Bella-Kotchap (Southampton) en Lukas Klostermann (Leipzig) staan nog op de lijst.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s