Wedstrijdverslag

Feyenoord rekent af met Willem II in oefenduel: Ueda heeft eerste goal te pakken

Feyenoord rekent af met Willem II in oefenduel: Ueda heeft eerste goal te pakken

22 augustus - 15:16 Laatste update: 16:52
2

Feyenoord heeft woensdag in een besloten oefenduel afgerekend met Willem II. De Rotterdammers waren met 3-0 te sterk voor de club uit de Keuken Kampioen Divisie en voor Ayase Ueda was er een speciaal moment. De recordaankoop maakte zijn eerste in dienst van de club.

Van Feyenoord en Arne Slot is bekend dat ze graag veel wedstrijden spelen om zich voor te breiden op het drukke speelschema. Zo ook dit seizoen, aangezien de Rotterdammers Willem II hadden uitgenodigd om een oefenduel achter gesloten deuren te spelen.

Waar Feyenoord een slechte competitiestart kent met gelijke spelen tegen Fortuna Sittard (0-0) en Almere City (1-1), werd er woensdagmiddag weer eens gewonnen. Het werd 3-0 voor de Stadionclub, door doelpunten van Gjivai Zechiël, Marcos Lopez en Ueda. De Japanner maakte zijn eerste doelpunt sinds zijn komst naar De Kuip, op aangeven van Ramiz Zerrouki.

Aankomende zondag hoopt Feyenoord met dezelfde koers door te varen in de Eredivisie. In de eigen Kuip wacht om 14.30 het treffen met Almere City.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!