Nieuws

PSV-talent wil niets weten van Kuipvrees: 'Dat viel reuze mee'

PSV-talent wil niets weten van Kuipvrees: 'Dat viel reuze mee'

05-08-2023 15:33

PSV won vrijdagavond de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal tegen Feyenoord en Isaac Babadi had daar een flink aandeel in. Het achttienjarig talent had geen last van Kuipvrees, zo oordeelde hij zelf.

Babadi maakte een goede indruk in de voorbereiding en dat is ook Peter Bosz niet ontgaan. In de laatste oefenwedstrijd voor de Johan Cruijff Schaal stond de naam van de aanvallende middenvelder, die ook als linksbuiten uit de voeten kan, tegen Nottingham Forest bij de eerste elf. Dat was ook weer tegen Feyenoord het geval.

"Ik ben hier een paar keer geweest, maar niet om te voetballen. Ik heb alle geruchten gehoord over Kuipvrees, maar dat viel reuze mee", begint een stralende Babadi tegenover ESPN. Het scheelde niet veel of het talent had zelfs een doelpunt gemaakt. "Dat was balen, hij was eigenlijk gelijk op goal bedoeld maar ja. Uiteindelijk wil je de fans ook wat geven, ik ben zelf ook voetballiefhebber", besluit hij terugblikkend op zijn afgekeurde doelpunt.

Of Babadi aan de start van het Eredivisie-seizoen nog steeds in de basis staat is de vraag. De kans is groot dat PSV aan de haal gaat met Bayern München-talent Malik Tillman, die op de positie van Babadi speelt.