Transfernieuws

Mislintat pakt door na Ramaj-deal: Duitser gespot bij stadion van Dinamo Zagreb

Mislintat pakt door na Ramaj-deal: Duitser gespot bij stadion van Dinamo Zagreb

03-08-2023 16:02 Laatste update: 16:08

Sven Mislintat lijkt helemaal wakker. Na het nieuws dat Ajax heel dichtbij de komst van Manchester City-talent Carlos Borges is en de transfer van de Duitse doelman Diant Ramaj werd afgerond, is de technisch directeur nu gespot bij het stadion van Dinamo Zagreb.

Mislintat was terwijl het transfernieuws van Ramaj wereldkundig werd in gesprek met de Kroatische club over een transfer van Josip Sutalo. De technisch directeur van Ajax sprak naar verluidt 2,5 uur met de clubleiding van Dinamo Zagreb, dat ongeveer 24 miljoen euro wil vangen voor de 23-jarige verdediger. Mislintat is afgereisd naar Zagreb om er een gunstigere transfersom uit te halen.

Ajax hoopt Sutalo spoedig te verwelkomen, al is er serieuze concurrentie. De centrale verdediger staat namelijk ook in de belangstelling van Fiorentina. Bij Ajax hoopt men spoedig defensieve versterkingen toe te kunnen voegen aan de selectie. Onder meer trainer Maurice Steijn en Steven Berghuis lieten zich openlijk uit over het gebrek aan kwaliteit binnen de ploeg.