Breaking news

ED en VI: Bakayoko nog steeds op de radar van PSG, ook Napoli toont interesse

ED en VI: Bakayoko nog steeds op de radar van PSG, ook Napoli toont interesse

01-08-2023 14:03 Laatste update: 14:40

Johan Bakayoko staat op de radar van de Europese top. Volgens het Eindhovens Dagblad en Voetbal Interntational wordt de 20-jarige Belgische international in de gaten gehouden door onder meer SSC Napoli en Paris Saint-Germain.

De interesse van PSG in Bakayoko is niet nieuw. Afgelopen winter wilden de Parijzenaren ver gaan voor de aanvaller, maar stak PSV destijds een stokje voor. Dat kwam mede doordat Cody Gakpo en Noni Madueke tijdens die window naar respectievelijk Liverpool en Chelsea waren vertrokken en omdat ze in Eindhoven flinke potentie in de Belg zien.

Dat Napoli de situatie rondom Bakayoko in de gaten houdt is wel nieuw. Volgens het ED heeft de Italiaanse kampioen zelfs al ‘enkele tientallen miljoenen’ gereserveerd om de vleugelaanvaller naar Napels te halen. Bakayoko wordt gezien als de opvolger van Hirving Lozano, de Mexicaan die in het verleden ook bij PSV speelde en nu mogelijk uit Italië gaat vertrekken.

Helaas voor de twee clubs gaat PSV naar verluidt niet meewerken aan een transfer. De bekerwinnaar zou stellen dat Bakayoko ‘niet te koop is’. De aanvaller is onlangs gedebuteerd voor het nationale elftal van België en laat zich flink gelden in de voorbereiding. Hij maakt zondag nog het enige doelpunt in de met 1-0 gewonnen wedstrijd tegen Nottingham Forest.