Nieuws

Ihattaren en Vanenburg gespot bij amateurclub: 'We trappen soms een balletje'

Ihattaren en Vanenburg gespot bij amateurclub: 'We trappen soms een balletje'

01-08-2023 13:56 Laatste update: 13:56

Mohamed Ihattaren en Gerald Vanenburg 'trappen nog wel eens een balletje', zo vertelt laatstgenoemde in het Algemeen Dagblad. Van Vanenburg is bekend dat hij de clubloze speler in een eerder stadium fit wilde trainen, maar daar lijkt nu geen sprake van.

Vanenburg nam Ihattaren in zijn moeilijke periode bij Ajax onder de vleugel. De 42-voudig Oranje-international slaagde er uiteindelijk niet in om de voetballer op het juiste pad te krijgen. Onlangs blikte Vanenburg bij Ziggo Sport nog terug op de periode en liet hij al doorschemeren toch altijd voor Ihattaren klaar te staan.

De twee zijn nu weer samen gespot bij amateurclub COV DESTO, maar daar hoeft de buitenwereld niet te veel van te verwachten. "Maar ik ben hem nu niet aan het trainen, we maken een beetje lol, trappen een balletje, ik ben hem niet aan het helpen of zo", zo vertelt Vanenburg aan het AD. "Het is geen trainen, het is een potje voetballen. Soms komt hij, dan weer een tijdje niet."

Ihattaren zit momenteel zonder club. Juventus ontbond onlangs het contract van de voormalig speler van Ajax en PSV, die zo’n 1,3 miljoen euro per jaar verdiende in Turijn.