Nieuws

'Juventus is getreuzel Ramsey zat en straft hem met onmiddellijke ingang'

'Juventus is getreuzel Ramsey zat en straft hem met onmiddellijke ingang'

25-01-2022 21:27 Laatste update: 22:15

Juventus wil af van Aaron Ramsey maar de 31-jarige Welshman weigert aanbiedingen van enkele Engelse clubs. Aangezien Juventus niet meer verder wil met Ramsey, wordt hij hiervoor gestraft en uit de selectie gehaald.

Dat meldt The Sun. De middenvelder die ooit furore maakte bij Arsenal, komt niet meer in de plannen voor van coach Massimiliano Allegri. Het contract van Ramsey loopt in Turijn door tot 2023, maar Juventus hoopt zo snel mogelijk de samenwerking te verbreken met de spelverdeler.

Ramsey wil zelf terugkeren in de Premier League, maar heeft inmiddels aanbiedingen van Crystal Palace, Newcastle en Burnley allemaal afgewezen. Of Arsenal geïnteresseerd is in de oud-speler, is niet bekend. Volgens het Italiaanse nieuwsplatform is er al een streep gehaald door de naam van Ramsey, en wordt hij op de Champions League-lijst vervangen door Lorenzo Pellegrini.

De middenvelder kwam in 2019 over van Arsenal na daar acht jaar te hebben gespeeld. Ramsey werd jarenlang beschouwd als enorm talent binnen Arsenal. Een enorme stroom aan blessures voorkwam echter dat hij echt kon doorbreken in de absolute top. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!