Transfernieuws

VI: Stengs tekent voor vier jaar bij Feyenoord

VI: Stengs tekent voor vier jaar bij Feyenoord

24-07-2023 20:25 Laatste update: 22:41

Feyenoord heeft de komst van Calvin Stengs zo goed als afgerond. De 24-jarige buitenspeler tekent een vierjarig contract in De Kuip, als de medische keuring geen problemen oplevert. Dat meldt Voetbal International.

Feyenoord betaalt zo'n zes miljoen euro om Stengs over te nemen van OGC Nice. Antwerp leek de Nederlander binnen te hebben, maar de Rotterdammers waren de Belgische club te slim af.

Bij Feyenoord wordt Stengs herenigd met trainer Arne Slot, met wie hij succesvol samenwerkte bij AZ. In het seizoen 2019/2020 onder Slot groeide de linkspoot uit tot sensatie in Alkmaar met zijn assists en doelpunten. 

Met de komst van de zevenvoudig international heeft Feyenoord de gewenste aanvallende versterking binnen. Na het vertrek van Idrissi was de club nog altijd op zoek naar een versterking op de vleugels. Stengs is van origine een rechtsbuiten, maar heeft in het verleden laten zien dat hij op meerdere plekken in de aanval uit de voeten kan.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!