Transfernieuws

Rangers-manager bevestigt gesprekken met Feyenoord: 'Is op de achtergrond bezig'

Rangers-manager bevestigt gesprekken met Feyenoord: 'Is op de achtergrond bezig'

21-07-2023 16:16

Rangers FC wacht met smart op de komst van Danilo. Volgens manager Michael Beale zijn de gesprekken gaande en is er hoop op de komst van de spits van Feyenoord.

De interesse van Rangers in Danilo is al enkele weken bekend, maar na twee van tafel geschoven biedingen zou er donderdag een bod zijn uitgebracht wat door Feyenoord in beraad wordt genomen. Beale bevestigt de Schotse interesse in de spits. "Op de achtergrond worden er gesprekken gevoerd, maar hij is op dit moment Feyenoord-speler", klinkt het bij de Schotse tak van Sky Sports.

"Feyenoord is ook aan het bouwen na een heel succesvolle campagne afgelopen jaar. We houden het gewoon tussen de twee clubs op dit moment. Als er nieuws is, dan brengen we dat. Hij is uiteraard een goede speler", besluit Beale, die aan aanvallers geen gebrek heeft. Eerder deze transferwindow werden Cyriel Dessers en Sam Lammers al naar Ibrox gehaald. Laatsgenoemde liet zich al even zien in de voorbereiding: Lammers maakte een treffer tegen Newcastle United.

Bij Feyenoord zijn ze overigens niet per se happig om Danilo zomaar te laten gaan. De Braziliaan liet zich in de eerste drie oefenwedstrijden al zien door twee keer te scoren en vormt de ideale collega-spits voor Santiago Giménez. Van de twee Rotterdamse aanvalsleiders is bekend dat ze meer dan goed met elkaar door één deur gaan.