Transfernieuws

'Rekik bereikt geen akkoord met Saudi's: voormalig PSV'er eist te hoog salaris'

'Rekik bereikt geen akkoord met Saudi's: voormalig PSV'er eist te hoog salaris'

21-07-2023 06:47 Laatste update: 10:53

De transfer van Karim Rekik van Sevilla naar Al-Ettifaq gaat niet door. Volgens Marca zijn de onderhandelingen tussen de Spaanse club en de Saudi's afgeketst omdat er geen persoonlijk akkoord kon worden bereikt de Nederlander.

Naar verluidt waren de salariseisen van Rekik een struikelblok in de gesprekken met Al-Ettifaq. Over een transfersom ter waarde van zo'n 4 miljoen euro waren beide partijen het al eens.

Voorlopig blijft de voormalig verdediger van onder meer PSV, Manchester City, Marseille en Hertha BSC dus actief bij Sevilla. Rekik trainde de afgelopen dagen gewoon mee met de selectie, maar speelde nog geen minuut in oefenduels. Het is onduidelijk of hij dit weekend meereist naar Duitsland, waar de ploeg dit weekend een vriendschappelijke wedstrijd afwerkt.

Een vertrek van Rekik lijkt nog altijd tot de mogelijkheden te behoren voor Sevilla, ondanks de afgeblazen deal met Al-Ettifaq. De onderhandelingen liepen vooralsnog enkel stuk op zijn salariseisen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!