Transfernieuws

'Bayern-vertrek dreigt: Mané kan in Saudi-Arabië ploeggenoot van Ronaldo worden'

'Bayern-vertrek dreigt: Mané kan in Saudi-Arabië ploeggenoot van Ronaldo worden'

20-07-2023 17:14

Sadio Mané is in gesprek met het Saudische Al Nassr. De aanvaller van Bayern München mag vertrekken en kan in Saudi-Arabië ploeggenoten worden met Cristiano Ronaldo.

Dat weet The Athletic te melden. Mané is met Bayern op trainingskamp, maar heeft van trainer Thomas Tuchel te horen gekregen dat hij mag vertrekkken bij de club. De oud-speler van Liverpool is inmiddels in gesprek met Al Nassr, dat eerder deze zomer Marcelo Brozovic en Seko Fofana al winst aan te trekken. Afgelopen winter kwam Ronaldo al naar de club toe.

De tijd van Mané bij Bayern is allesbehalve geslaagd. De Senegalees wist sinds zijn komst van Liverpool geen potten te breken bij de Duitse grootmacht en kwam in 25 wedstrijden slechts tot zeven doelpunten. Tuchel heeft aangegeven hem niet meer nodig te hebben en dus lijkt een zomerse transfer aanstaande. Al Nassr hoopt naast Mané ook Alex Telles en Moussa Diaby te contracteren. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!