Transfernieuws

L'Équipe: Mané bereikt akkoord en is op haar na ploeggenoot van Cristiano Ronaldo

L'Équipe: Mané bereikt akkoord en is op haar na ploeggenoot van Cristiano Ronaldo

20-07-2023 21:24

Sadio Mané is op persoonlijk vlak rond met Al Nassr, meldt L’Équipe. De aanvaller kan in Saudi-Arabië een droomvoorhoede gaan vormen met Cristiano Ronaldo.

The Athletic meldde donderdagmiddag al dat Mané en Al Nassr in gesprek waren, maar volgens het Franse medium is daar al een uitkomst uit voortgevloeid. De Senegalees wordt de nieuwe aanvaller van de club uit Saudi-Arabië en zwaait na één jaar alweer af bij Bayern München.

Mané werd één jaar geleden met veel bombarie binnengehaald bij Der Rekordmeister. De aanvaller, die toen bij Liverpool speelde, werd getekend als de opvolger van de naar FC Barcelona vertrokken Robert Lewandowski. Het huwelijk liep uit op een fiasco. Mané gaf niet thuis en raakte zelfs slaags met ploeggenoot Leroy Sané waardoor hem een schorsing en een geldboete werd opgelegd.

Hoeveel Al Nassr voor Mané moet betalen is onbekend, maar dat de club niet vies is om geld uit te geven is een feit. De sterspeler gaat zich naast Ronaldo voegen bij Marcelo Brozovic, Seko Fofana en David Ospina.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!